• Lou Lou

Aangepaste openingsuren.

Bijgewerkt: 13 mrt 2020

*LAATSTE UPDATE* 13/03/2020 om 15:00


Beste klanten,


De bescherming van ons hoogste goed, onze gezondheid, vergt in bijzondere tijden bijzondere maatregelen


De federale overheid nam o.a. de beslissing dat enkel winkels die essentiële diensten leveren, continu open mogen blijven. Het gaat dan om apothekers, voedingswinkels en winkels voor dierenvoeder. Alle andere winkels, zoals bijvoorbeeld Lou Lou, blijven open tijdens de week maar sluiten in het weekend:


Onze winkels in Avelgem en Ronse zullen tot nader order elke zaterdag gesloten zijn maar elke maandag extra open zijn.


De mogelijkheden om kleding in onze webshop (louloushop.be) of via Facebook te kopen zal stap voor stap worden opgedreven.


Voor onze winkels in Avelgem en Ronse zijn tot en met vrijdag 3 april of tot nader order volgende gewijzigde openingsuren van toepassing:


- GESLOTEN op ZATERDAG

- OPEN op AFSPRAAK - (private shopping) elke dinsdag, woensdag en donderdagavond in beide winkels : https://www.louloufashion.be/book-online - enkel op reservatie

- EXTRA OPEN op MAANDAG - van 10u tot 13u & van 14u tot 18u

- NORMALE OPENINGSUREN van DINSDAG T.E.M. VRIJDAG - van 10u tot 13u & van 14u tot 18u30 in RONSE en van 9u30 tot 13u & 14u tot 19u in AVELGEM.


Alle maatregelen worden op de voet gevolgd en kunnen waar nodig aangepast worden.


Dat deze crisis zulke grote proporties zou aannemen, kwam voor velen van ons onverwacht. Het is voor niemand leuk. Maar elke crisis kan een nieuwe uitdaging zijn. Laten we de komende weken omdenken tot een periode van grootste solidariteit. Laten we elkaar helpen en steunen waar het kan en mag. Niemand mag in de kou staan.


Diep ademhalen en rustig blijven. Let’s do this!


Yana, Lynn, Stefanie & Bert
213 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.