top of page
  • Foto van schrijverLou Lou

Avondje uit met collega's, vrienden of familie !De hoogste tijd om nog eens samen te komen. Je weet wel, een avondje met vriendinnen of collega’s, beetje eten, beetje drinken, bijpraten en veel nieuwe ideetjes opdoen ! En omdat de feestdagen wel heel erg beginnen te naderen is het de ideale tijd om jullie uit te nodigen voor een “inspiration party” !


Feesten in december staat garant voor een tijd vol gezelligheid: kadootjes kopen, de boom versieren, heerlijk eten en in in onze meest feestelijke outfit aan tafel verschijnen.

We willen al onze klanten laten stralen en selecteerden daarom dé outfits (inclusief feestelijke items) die je kan dragen tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Kom en ontdek jouw feestlook tijdens onze exclusieve inspiration party op woensdag 27 november.


Wij, De Brasserie, Lou Lou, Charme & Optibel, ontvangen jullie vanaf 19u30 uur in de Brasserie met een glaasje bubbels, gevolgd door een potjesgerecht van Philicious. Na afloop kan je shoppen bij Lou Lou en is er nog gelegenheid om na te borrelen in de Brasserie !


Wees er snel bij:

Door het exclusieve karakter van deze avond is het aantal plaatsen beperkt, tijdig reserveren is de boodschap! Er zijn slechts 70 plaatsen beschikbaar. Het wordt dus een gezellige avond in intieme sfeer.


Tickets bestel je hier: klik


Dikke feestkussen,

Chantal, Sofie, Stefanie, Lynn, Jill, Yana, Bert, Bart, Philippe


Nog even alle praktische zaken op een rijtje:

Datum: woensdag 27 november

Ontvangst vanaf 19u30, einde wordt voorzien rond 22u30

Plaats: De Brasserie - Kerkstraat 13 - Avelgem

Deelnemende winkels: Boetiek Lou Lou (Avelgem), Lou Lou Fashion (Ronse), Lingeriehuis Charme (Avelgem), Optiek & handtassen Optibel (Avelgem).

Tickets: kosten 20 euro en zijn uitsluitend online te bestellen: louloufashion.be/feest

(inbegrepen: entree, aperitief, glaasje cava, potjesgerecht en een verrassing)


Programma:

19u30 -> Apero

20u00 -> Gerechtje

20u20 -> Inspirerende Fashion Show

21u15 -> Shoppingtime @ Lou Lou

280 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page