top of page
  • Foto van schrijverLou Lou

Braderie in Ronse!

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken - de jaarlijkse Braderie in Ronse. Elk jaar trekt de braderie een menigte van zowel bewoners als bezoekers die graag snuisteren tussen de verschillende kramen en genieten van de levendige sfeer in onze winkelstraten.

Vanaf donderdag 8 juni, zullen wij onze deuren openen voor iedereen die op zoek is naar geweldige deals en zotte kortingen! We zijn doorlopend open tijdens de middag!


Op maandag 12 juni (8u-20u) veranderen de winkelstraten van Ronse in een levendige marktplaats, vol met koopjes en speciale aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar kleding, huishoudelijke artikelen, of gewoon wilt genieten van het levendige straatleven, er is voor elk wat wils.

Als een van de deelnemende winkeliers, biedt Lou Lou super aanbiedingen met zotte ronde prijzen die je niet mag missen. Nog beter, Lou Lou zal ook op zondag 11 juni open zijn van 14u tot 17u, waardoor je nog meer kans hebt om je favoriete items te scoren.

Naast de fantastische verkoopsdagen, valt de braderie ook traditioneel samen met de laatste dag van de zomerkermis op de Grote Markt. Dit brengt een extra laag van opwinding en plezier aan het evenement. Je kunt genieten van de kermisattracties, lokale delicatessen proberen, en gewoon genieten van de vrolijke en energieke sfeer.

Of je nu een bewoner bent die van de gezellige drukte houdt, of een bezoeker die de unieke charme van Ronse wilt ervaren, de Braderie in Ronse is een evenement dat je niet wilt missen.


Dus markeer je kalender, nodig je vrienden uit, en kom ons vergezellen bij dit geweldige evenement. We kijken ernaar uit je te zien!


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page