• Lou Lou

Chocolade, roest, mosterd of oker: dit zijn de nieuwe modekleuren en zo draag je het.


Als je het hebt over de nieuwste trends op gebied van fashion, heb je het niet alleen over stijl en sfeer. Kleur is namelijk minstens zo belangrijk. Het is daarom altijd leuk om te kijken naar de nieuwe

en alvast wat inspiratie op te doen voor je herfst- en wintergarderobe.


Bruin (chocolade) is helemaal terug! Bruin is klassiek, verfijnd. Combineer verschillende tinten bruin om een vernieuwende look te creëren.


Roest: deze warme en rijke kleur doet je haast verlangen naar koude winterse dagen. Het zomertype staat niet geweldig in oker en mosterd. Deze kleur leent zich daarbij uitstekend voor een monochrome look, dus een outfit in één kleur. Erg mooi, omdat het zo'n stijlvolle uitstraling aan uw outfit kan geven. Maar ook prachtig in combinatie met print, beige en zwart.


Oker en mosterd :

Warme kleurtypes kunnen deze kleur moeiteloos combineren met hun kleuren. Dit komt door de gouden ondertoon van de kleuren oker en mosterd.


Er zijn van die aloude moderegeltjes die zeggen dat bleke types best wegblijven van okers en mosterdtinten. Maar regels zijn er om gebroken te worden, als koel kleurtype kan je toch deze soort kleuren dragen door bijvoorbeeld het okergeel aan het onderlichaam te plaatsen (broek, rok, ...). Vermijd dus direct contact van deze kleuren met het gezicht.

We combineren ze bovenaan met offwhite, taupe, beige, denimblauw en donkerblauw.


Met één of meerdere van deze kleuren in je kast zit je de volgende maanden helemaal gebakken!


Dit is maar een fractie van het kleurenpalet voor het volgende seizoen.  Binnenkort schrijven we er nog iets meer over ! Kom gerust een kijkje nemen in onze winkels en ontdek alle overige warme tonen die we te bieden hebben!

82 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.