top of page
  • Foto van schrijverLou Lou

Hoe optimaal profiteren van de Zomersolden: Een Complete Gids

AVELGEM- RONSE


Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken – de zomersolden! De periode waarin we onze favoriete items kunnen scoren voor een fractie van de prijs. Of je nu je zomergarderobe wilt opfrissen, of dat ene trendy stuk wilt kopen dat je al een tijdje op het oog hebt, de zomersolden zijn de perfecte gelegenheid om te shoppen zonder schuldgevoel. In deze blogpost geven we je enkele tips om optimaal te profiteren van de zomersolden.

  1. Maak een Lijst: Start je shoppingtrip met een goed overzicht van wat je nodig hebt. Schrijf op wat je al hebt en wat je nog mist in je garderobe. Dit helpt je gerichter te shoppen en voorkomt impulsaankopen.

  2. Stel een Budget In: Hoe verleidelijk de kortingen ook zijn, het is belangrijk om je budget in de gaten te houden. Bepaal van tevoren hoeveel je wilt uitgeven en hou je eraan.

  3. Shop Vroeg: De beste items zijn vaak snel uitverkocht. Zorg ervoor dat je op tijd bent om de beste deals te pakken te krijgen.

  4. Profiteer van Koppelverkoop: Dit jaar introduceren we een onweerstaanbare koppelverkoop deal. Bij aankoop van 2 stuks uit onze geselecteerde zomercollecties krijg je maar liefst 50% korting op de adviesprijs. Dit is de perfecte kans om die trendy outfits samen te stellen!

  5. Check de Voorwaarden: Onze koppelverkoop actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en cadeaubonnen. Zorg dat je op de hoogte bent van alle voorwaarden om verrassingen te voorkomen.

  6. Pas en Meet: Hoewel het verleidelijk kan zijn om de paskamer te vermijden, is het cruciaal om te zorgen dat je nieuwe aankopen goed passen. Bovendien is het in veel winkels zo dat afgeprijsde items niet geretourneerd kunnen worden.

  7. Geniet van de Ervaring: Tot slot, onthoud dat shoppen niet alleen gaat over het vinden van de beste deals, maar ook over het plezier van het ontdekken van nieuwe stijlen en trends. Geniet van de ervaring!

De zomersolden gaan bij ons van start op 29 juni 2023. Kom naar onze winkels in Avelgem & Ronse en sla je slag! We zien je graag in onze winkels en wensen je alvast veel shopplezier.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page