top of page
  • Foto van schrijverLou Lou

Lou Lou stop je (niet) in een doosje


Je shopte sinds de heropening met velen, op een veilige afstand en met gezond verstand.

Een grote merci !


De afgelopen maanden hebben we massaal kennis gemaakt met online shoppen, verkopen aan huis, etc. Het was immers de enigste optie die we nog hadden in volle lockdown.

Je bleef kleding en accessoires bij ons kopen op een geheel andere manier dan je het misschien gewoon was.


Misschien maakte je gebruik van onze huis aan huis service ? Misschien kocht je ook via Facebook, Instagram of louloushop.be en liet je kleding verzenden? Misschien paste het ontvangen stuk niet of zag het er anders uit dan je je voorstelde ? Terugsturen dan maar: retourtje aanmelden, het artikel netjes inpakken, naar het postkantoor rennen en er in de file staan en dan een tijdje wachten voordat je je geld weer terug hebt.


We weten het wel, het is een beetje overdreven. Toch valt het op:

sinds de ‘heropening’ vertellen jullie ons dat shoppen in een echte winkel veel leuker en efficiënter is. Heeft de lockdown ons het belang van fysieke winkels in de buurt terug laten inzien ? We zijn ervan overtuigd: ja


Samen met een vriendin, mama of partner shoppen. Heerlijk ! Kiezen en passen, de kleding op je huid voelen, zien en ruiken. Wat een verschil ! Tijdens het passen in de ogen te kunnen kijken van Stefanie, Lynn, Yana of Bert. Een ‘goedkeurende’ of ‘beter van niet’ blik die je helpt bij het maken van een keuze. Een klapke doen. En om het helemaal af te maken : nog eentje gaan drinken bij onze buren of iets gaan eten in ‘t stad !


En loopt er iets fout, dan zijn onze winkels steeds een plek waar je terecht kunt. Waar je zeker weet dat je iemand kan spreken en waar we steeds zoeken naar een oplossing.


Uiteraard blijft Lou Lou investeren in de combo van online en offline, zowel in Avelgem als Ronse. Zo kan je volop inspiratie blijven opdoen, heb je een klein beeld van ons aanbod en kan je het jurkje dat je ergens anders niet vond toch nog bij ons kopen. :-)


Een dikke en grote merci !


Stefanie, Lynn, Yana en Bert116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page