• Lou Lou

Perfect Ladies’Night @ RONSE !

Bijgewerkt: 2 okt 2018Get ready for the perfect girls’ night out! Zin in een onvergetelijk avondje uit met vriendinnen? Kom dan donderdag 4 oktober van 18u tot 22u naar onze Ladies Night in Ronse ! Wij ontvangen u met open armen voor een avond vol fashion, muziek, een workshop en onze chef maakt hapjes uit het nieuwste boek van Pascale Naessens ...❤️


Wat staat er op het programma ?


Doorlopend:

Workshop Touchups met Naära.


Soms heb je de van die lange dagen waarbij je van ’s ochtends vroeg tot s’ avonds laat buiten de deur bent. In de ochtend heb je natuurlijk, voordat je de deur uit ging, je make-up perfect aangebracht. Het is niet gek dat tegen de avond een paar dingen bijgewerkt moeten worden. Make-up artiest Naära laat je zien hoe je snel een touch up kunt doen waardoor je make-up in een mum van tijd er weer fris uitziet!


Proeven : Proef een verrassende gerechtje en hapje uit het nieuwste boek ‘Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten’ van Pascal Naessens. Je kan het boek ook direct aankopen !


Ontdek : nieuwe kledingstijlen en de laatste trends uit België en Italië in onze winkel !Drinks : CoPIN

Er bestaan zeer veel recepten om een picon vin blanc te maken... helaas vind je zelden een lekkere picon die karakter heeft en toch zacht is. We hebben de perfecte CoPIN gemaakt. Een picon vin blanc met karakter en toch zacht... Hij is klaar om te drinken want de witte wijn zit er al in. Gewoon open doen, uitschenken, veel ijsblokjes erbij en zalig genieten...!


Gratis en vrije toegang. Reserveren is enkel nodig als je het gerechtje van Pascale Naessens wil proeven !

Reserveer je GRATIS ticket nu online of in onze winkel!🎟

195 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.