• Lou Lou

Persbericht "Kleed je op!"

Op dit moment heeft het coronavirus een groot deel van de wereld in de ban. Veel mensen zijn bang, leven en werken van huis uit. Ook het ganse team van Lou Lou zit jammergenoeg thuis.Als ondernemer stelde ik zelf vast hoe snel onze moraal er dreigt op achteruit te gaan. Onregelmatig slapen, langer blijven liggen, je niet scheren, piekeren over de toekomst … maar last but not least, jezelf niet meer “opkleden”. 


De hele dag in losse kleding rondlopen was te snel een nieuwe gewoonte. Toen ik vaststelde dat ook collega’s, buren en vrienden dit deden, werd het tijd voor een wake-up call: breng in deze coronatijden zoveel mogelijk structuur in je leven, net zoals toen je wel nog buitenshuis mocht gaan werken. 


Daarom lanceren we vandaag de campagne #kleedjeop met als doel zoveel mogelijk


thuiswerkers te inspireren zich dagelijks te kleden net zoals ze buitenshuis zouden werken en leven.


We roepen iedereen op te tonen dat ze meedoen en vragen hen een foto in te sturen die we dan een plaatsje geven in onze winkels en op sociale media.


Als motivator krijgen de eerste 100 zelfs een klein cadeautje ! Want je elke dag opkleden is goed voor je welzijn en moraal ! Probeer het uit ! 


We zouden het heel tof vinden mochten jullie via jullie medium hier aandacht aan kunnen besteden ! Aarzel niet om ons te contacteren ! Alvast dank, Bert, Stefanie, Lynn en Yana


DOE MEE - KLIK OP ONDERSTAANDE LINK: www.louloufashion.be/kleedjeop


DOWNLOADS VISUALS: www.louloufashion.be/downloads

paswoord: loulou

CONTACT BERT: +32 497 444 254
Stefanie Devos en Bert Breda namen 9 jaar geleden Boetiek Lou Lou over in Avelgem. Drie jaar geleden openden ze een tweede belevingswinkel te Ronse. Samen met Lynn en Yana geven ze dagelks het beste van zichzelf. In onze shops kan je niet alleen terecht voor de leukste mode, maar kan je jouw outfit helemaal pimpen met de bpassende juwelen, horloges, schoentjes en handtassen. In onze conceptstore te Ronse vind je naast mode ook food, lifestyle en unieke toffe gifts.

125 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.