top of page
  • Lou Lou

Lou Lou lanceert drie nieuwe initiatieven in Ronse!

Bijgewerkt op: 6 dec. 2022

PERSBERICHT / LOU LOU / CONTACT: BERT BREDA - 0497444254


We kunnen stellen dat sneakergigant Nike bovenaan de lijst staat als het op collabs aankomt. Het Amerikaanse sportlabel heeft tientallen samenwerkingen met diverse labels en brands. Dat konden we met onze eigen ogen vaststellen tijdens een inspiratietour in Londen samen met de Modeunie (Unizo) waar Lou Lou een klein jaar geleden aan deelnam.


Na deze tour ging ons team aan de slag, zochten en vonden twee labels die maar al te graag wilden samenwerken: Wyck uit Amsterdam en Illustra'lies uit Deerlijk.

Samen hebben we met veel respect en liefde aan een mooie reeks producten gewerkt.

Meer info en details over deze samenwerking kan je verder lezen onderaan dit persbericht.


Met trots én met de feesten in het achterhoofd, nodigen wij jullie graag uit op donderdag

8 december '22 omstreeks 19u om in het bijzijn van onze burgermeester en schepenen, de producten als eerste te ontdekken en/of te kopen!


Dat is nog niet alles. Lou Lou in Ronse wordt groter! Op die dag openen we officieel onze

pop-in-shop! Een nieuwe ruimte waar we van alles in gaan organiseren: van workshops, tijdelijke winkeloppervlakte tot evenementen!


Hopelijk zien we elkaar donderdag aanstaande in Ronse, de winkel is die avond geopend tot 21u! Zo heb je meteen veel tijd om je allereerste kerstcadeaus te scoren of een feestoutfit uit te zoeken!


Collab1 // Wijck & Lou Lou


Wijck was reeds gekend in Nederland voor zijn cadeautjesreeks van Francorchamps en Londen. Nu is ook ‘wereldstad’ Ronse aan de beurt. Samen maken we leuke cadeauproducten van Ronse met een minimalistisch en tijdloos design: parfums, kaarsen, stadskaarten, … en later - in het voorjaar van 2023 - ook tal van fotoproducten van en over Ronse waar de Ronsenaar actief kan aan participeren.


Je kan de ‘Ronse’ cadeautjes herkennen aan hun strakke zwart-wit combinatie.

Hierdoor hebben ze een tijdloze uitstraling en passen ze ook in ieders interieur!

En last but not least! Al onze cadeautjes van Ronse worden gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk materiaal. Als dat niet goed is?! Wil je als eerste de Ronse reeks ontdekken? Kom dan donderdagavond naar onze winkel te Ronse!


-> te koop vanaf 8 december in onze in winkel van Ronse of online!