• Lou Lou

Say hello to the SCUMBRO!

Geloof het of niet maar de tijd van de getrimde baard, het strakke hemd en de opgerolde broek zijn voorgoed verleden tijd. Wat wij als voor de hand liggende combinaties beschouwen is passé.


Mannen kiezen er tegenwoordig voor om allerhande (bedenkelijke) prints door elkaar te dragen. Oversized jassen en truien, de gevreesde sandalen met sokken, crocs, hawaïhemden, gescheurde jeans, opvallende kleuren…noem maar op!


Het lijkt wel alsof niets te gek is. Alles kan en alles mag! In essentie is de scumbro heel goed op de hoogte van de laatste trends en merken en kiest hij zelfs voor peperdure labels, zoals bv. Prada, Versace, enz. Er wordt bewust gekozen om het te dragen op een ironische en nonchalante manier.


Wordt dit een trend?

Wij, bij Loulou, vinden het op zijn minst gezegd gewaagd. Het is een absolute weerspiegeling van diens persoonlijkheid en het straatbeeld der grijze muizen zou voorgoed vervagen. We worden er enthousiast van maar vermoeden dat het niet helemaal gesmaakt zal worden. Daarnaast zal het nog wel even duren vooraleer deze trend overwaait naar onze contreien…of toch niet?


209 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.