top of page

Super stockverkoop in Ronse!
Het is weer die tijd van het jaar! De jaarlijkse braderie, georganiseerd door de winkeliersvereniging 'Unie der Handelaars', komt eraan en belooft opnieuw een bruisend evenement te worden in Ronse.


Elk jaar trekt dit evenement duizenden bezoekers aan, en ook de inwoners zelf genieten van het snuisteren tussen de vele kramen in de gezellig drukke winkelstraten. De braderie valt traditiegetrouw samen met de laatste dag van de zomerkermis op de Grote Markt, wat het tot een van de belangrijkste evenementen van het jaar maakt.


Bij Lou Lou zijn we er ook dit jaar bij en starten we met onze koopjes op donderdag 30 mei 2024. Bovendien zijn we uitzonderlijk open op zondag 2 juni 2024 van 14u tot 18u. Tijdens de braderie openen we onze deuren al om 9u en blijven we open tot 19u, zodat je de hele dag kunt genieten van geweldige aanbiedingen!


Kom langs en ontdek de fantastische koopjes die we voor jou in petto hebben. Of je nu op zoek bent naar mode, accessoires of iets speciaals, bij Lou Lou vind je het allemaal. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel en samen van deze feestelijke dagen te genieten.


Vergeet niet om gebruik te maken van de gratis stadsparkings aan de rand van het evenement. Parkeer gemakkelijk op de parkings Portois (Oude Vesten), Ferrant (Joseph Ferrantstraat) en Familia (bereikbaar vanuit Kruisstraat en Kegelkaai) en geniet zonder zorgen van de braderie.


Tot dan bij Lou Lou, waar de koopjes beginnen op donderdag 30 mei 2024!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page