top of page

wo 27 nov

|

De Brasserie

'En Compagnie' - fashion & fun

De hoogste tijd om nog eens samen te komen. Je weet wel, een avondje met vriendinnen of collega’s, beetje eten, beetje drinken, bijpraten en veel nieuwe ideetjes opdoen ! En omdat de feestdagen wel heel erg beginnen te naderen is het de ideale tijd om jullie uit te nodigen voor een “inspiration par

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
'En Compagnie' - fashion & fun
'En Compagnie' - fashion & fun

Tijd en locatie

27 nov 2019, 19:30 – 22:30

De Brasserie, Kerkstraat 13, 8580 Avelgem, België

Over het evenement

Hey leukerd!

De hoogste tijd om nog eens samen te komen. Je weet wel,  een avondje met vriendinnen of collega’s, beetje eten, beetje drinken, bijpraten en veel nieuwe ideetjes opdoen ! En omdat de feestdagen wel heel erg beginnen te naderen is het de ideale tijd om jullie uit te nodigen voor een “inspiration party” !  

Feesten in december staat garant voor een tijd vol gezelligheid: kadootjes kopen, de boom versieren, heerlijk eten en in in onze meest feestelijke outfit aan tafel verschijnen. We willen al onze klanten laten stralen en selecteerden daarom dé outfits (inclusief feestelijke items) die je kan dragen tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Kom en ontdek jouw feestlook tijdens onze exclusieve inspiration party op woensdag 27 november

Wij, De Brasserie, Lou Lou, Charme & Optibel, ontvangen jullie vanaf 19u30 uur in de Brasserie met een glaasje bubbels, gevolgd door een potjesgerecht van Philicious. Na afloop kan je shoppen bij Lou Lou en is er nog gelegenheid om na te borrelen in de Brasserie ! 

Wees er snel bij:

Door het exclusieve  karakter  van deze avond  is het aantal  plaatsen beperkt, tijdig reserveren is de boodschap! Er zijn slechts 70 plaatsen beschikbaar. Het wordt dus een gezellige avond in intieme sfeer.

Nog even alle praktische  zaken op een rijtje: 

Datum: woensdag 27 november 

Ontvangst vanaf 19u30, einde wordt voorzien rond 22u30

Plaats: De Brasserie - Kerkstraat 13 - Avelgem 

Deelnemende winkels:  Boetiek Lou Lou (Avelgem), Lou Lou Fashion (Ronse), Lingeriehuis Charme (Avelgem), Optiek & handtassen Optibel (Avelgem).

Tickets: kosten 20 euro en zijn uitsluitend online te bestellen: louloufashion.be/feest

(inbegrepen: entree, aperitief, glaasje cava, potjesgerecht en een verrassing)

Programma:

19u30 -> Apero

20u00 -> Gerechtje

20u20 -> Inspirerende Fashion Show 

21u15 -> Shoppingtime @ Lou Lou of nakaarten in 'De Brasserie'

Tickets

  • En Compagnie

    (inbegrepen: entree, aperitief, potjesgerecht en een verrassing)

    € 20,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page