top of page
1.png

Lou Lou FEEST! weekend! HieperdePIET Hoera!

Hey Leukerd!

Dit jaar werd Lou Lou in Ronse 5 lentes jong en dat gaan we vieren op vrijdagavond 30 september ‘22. Om dit memorabel te laten zijn starten we ons verjaardagsweekend met een gratis comedy show van niemand minder dan Piet De Praitere in onze winkel te Ronse!

 

Een show over ouder worden en jonger blijven, maar vooral over jezelf heruitvinden. Over verhuizen, Oostende, zijn schildklier, over oorlog en vrede, inflatie, subsidies, teckels, Poetin, nog meer teckels, artikel 5, garnalen, kwallen, bruinvissen, zeepaardjes, sponzen en amfibistische transseksuelen.

Naast zijn podiumvoorstellingen werkt Piet De Praitere mee aan succesvolle televisieprogramma’s als Chantal (één - VRT), Nonkels (PLAY4), Bevergem (CANVAS - VRT), De Twaalf (één - VRT)...

Zijn naam was reeds lang gemaakt met typetjes als Etienne met het open verhemelte en Dikke Gilbert de la Tourette! Als stand-up comedian is hij ongeëvenaard!

Wees er snel bij:

 

Door het exclusieve  karakter  van deze avond  is het aantal  plaatsen beperkt, tijdig reserveren is de boodschap!

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar.

Het wordt dus een gezellige avond in intieme sfeer.

 

Nog even alle praktische  zaken op een rijtje:

 

Datum: vrijdag 30 september 2022

Ontvangst vanaf 19u30, start show om 20u, einde wordt voorzien rond 22u

Plaats: Abeelstraat 25 te 9600 Ronse

Tickets: gratis en zijn uitsluitend online te bestellen

 

Weekend van de klant XXL

 

Weekend van de Klant is een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM, en staat voor een feestelijk winkelweekend in heel België. Tienduizenden winkeliers (zelfstandigen en ketens), maar ook horecazaken, kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus, … verrassen hun klanten met een cadeautje of leuke actie. En wij samen met bijna 100 (!) andere ondernemers, doen natuurlijk mee! En omdat het Lou Lou’s 5de verjaardag is wordt je deze editie extra hard verwend! 

 

Hierdepiep Hoera!

 

Datum: zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober 2022

Ontvangst: za. 1/10 : vanaf 10u tot 18u doorlopend - zo 2/10: vanaf 14u tot 17u

Plaats: Abeelstraat 25 te 9600 Ronse

2.png
bottom of page