top of page
  • Foto van schrijverLou Lou

Feest! Een Sprankelende Eindejaarsspecial bij Lou Lou in Ronse

De feestdagen naderen en het is tijd om in de feeststemming te komen met Lou Lou in Ronse! Op donderdag 30 november opent Lou Lou haar deuren voor een exclusieve eindejaarsspecial die je niet wilt missen. Dit event is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor je eindejaarscadeau's, feestkleding, en alles wat je nodig hebt om jouw feesttafel te laten schitteren.


Vanaf 19:00 uur kan je genieten van een show met instore modellen die de nieuwste feestkleding presenteren. Het is de uitgelezen kans om de laatste trends te ontdekken en je te laten inspireren voor je eigen feestelijke outfit.

Maar er is meer! Verwen je smaakpapillen met proevertjes van Baru, Pineut & Fooddelicious. Terwijl je de exclusieve kerstcollectie van LaLaLou ontdekt kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes - helemaal gratis.

Hetwordt een avond vol muziek en plezier, waarbij je bij elke aankoop van 50 euro ook nog eens een exclusief geschenk ontvangt.

Lou Lou is doorlopend open tot 21:00 uur, zodat je alle tijd hebt om te shoppen, te kijken, passen en proeven.


Vergeet niet om online je gratis entreekaart te reserveren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn op het aantal bezoekers en voldoende versnaperingen hebben voor iedereen.Beleef de feestdagen in met stijl met Lou Lou!

PS: Alle stuks uit onze feestcollectie kleding vind je ook in onze winkel te Avelgem!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page