• Lou Lou

Lunchen tijdens de Parijse modebeurs.

Om bij te blijven met de laatste trends, modebeurzen… vertoeven met Lou Lou we heel vaak in Italië en Frankrijk. Het vaakst komen we in Parijs. Na een lange werkdag proberen we steeds weer een nieuw restaurantje uit. Het stikt er namelijk van de leuke restaurants. De stad kent de laatste jaren steeds meer fancy plekjes met interessante en leuke keukens.

Naast de vele Franse brasseries met grote banken, spiegelwanden, heen en weer rennende obers is elke andere ‘keuken’ wel vertegenwoordigd in Parijs.


(lees verder onder de foto)


Frisse venkelsalade met sinaasappel.

Een plekje waar we graag terug gaan is ‘Les Amis Des Messina’. Perfect voor een snelle lunch. Ze hebben hier de beste Siciliaanse keuken van ’t stad. Verwacht geen hoogstaande gerechten met veel franjes. Nee, hier krijg je de pure Siciliaanse keuken zonder meer. Zongerijpte sappige tomaten met een beetje grof zout vergezeld met de beste olijfolie die er bestaat, bijvoorbeeld. Maar ook pastaatjes, ovenschoteltjes, enz… De kaart verandert dagelijks want Les Amis Des Missina werkt uitsluitend met verse ingrediënten.


Reserveren hoeft niet maar kom zeker op tijd - zo rond 11u50 a 12u, het restaurant zit in een mum van tijd compleet vol.


adres : 81 Rue Réaumur, 75002 Paris

wwww.lesamisdesmessina.com

136 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.