• Lou Lou

Mellow


Mellow is een singer songwriter die sinds kort op veel belangstelling kan rekenen,

die populariteit heeft ze te danken aan haar live optredens. Ze is van Congolese afkomst maar geboren en getogen in België op 5 december 1993.


Op 30 november is zij bij ons te gast op onze grote heropening van Lou Lou in Ronse. Ze zal een paskamerconcert brengen in haar eigen leuke,

niet alledaagse stijl.


In november dit jaar heeft ze ook haar eerste single, 'Time To Tell’ uitgebracht.


Ze werd verliefd op muziek tijdens het deelnemen aan hip-hop danslessen, ze kopieerde alle dansen van haar favoriete artiesten zoals Aaliyah, Destiny's Child en Michael Jackson.


In de studio


Op 15-jarige leeftijd ging ze voor de eerste keer in haar leven de muziekstudio in. In deze studio, in de kelder van haar neef, zong ze haar eerste noten en realiseerden heel wat mensen dat dit meisje getalenteerd was en het potentieel had om een ​​geweldige zangeres te worden. Helaas nam school meer tijd in beslag dan ze had verwacht, waardoor er geen tijd meer was om naar de studio te gaan en om te doen waar ze van hield. Muziek werd dan ook jammer genoeg ”on hold” gezet, maar de passie verliet haar nooit.


Kaapverdië


Mellow @ Tarrafal, Kaapverdië

Na enkele jaren hard werken voltooide Mellow haar studies en behaalde ze een bachelordiploma in de orthopedagogie. Daarna nam ze de tijd om na te denken over wat er echt toe deed voor haar.

Dit was geen gemakkelijke taak! Haar eerste missie was om zichzelf beter te leren kennen.


Ze besloot om als stagiair in Kaapverdië te werken. Daar hoefde ze niet eens naar muziek te zoeken, het was alsof de muziek naar haar toe kwam. Op dit eiland maakte ze ook voor het eerst kennis met het zingen in een live band. De manier waarop deze mensen zich uitten via muziek, inspireerde haar hetzelfde te doen.


Wanneer ze na 4 maand eindelijk besefte dat muziek een belangrijk aspect was in haar leven, keerde Mellow terug naar België en wist ze meer dan ooit dat ze haar droom zou waar maken: zangeres worden.


De droom wordt werkelijkheid

De muziekwereld induiken is geen makkelijk pad. In het begin remden haar onzekerheden en gebrek aan zelfvertrouwen haar af om haar ware zelf te worden. Uiteindelijk besefte ze dat ze minder moest geven om wat anderen zouden denken of zeggen en ging ze zich concentreren op hetgeen ze zelf wou bereiken.


Dankzij haar passie, hard werk en de steun van haar vrienden en familie had ze de moed om dit te overtreffen. Ze vond een eigen stijl en deed haar eerste stappen om haar droom waar te maken als een onafhankelijke artiest in België.


Inspiratie

Ze ziet Erykah Badu en Lauryn Hill als haar grootste invloeden. Door naar hun muziek te luisteren begreep ze het belang van zinvolle teksten. Alles wat Mellow doet komt 100% uit haar hart. Haar eigen levenservaringen zijn haar grootste bron van inspiratie. Na elke uitvoering bleef ze geboekt worden voor meer shows. Deze shows bevestigden dat mensen de sfeer en de manier waarop ze contact maakt met de menigte juist zat.

Naast een artiest is Mellow ook staflid van het Thomas More University College, waar ze een eerste hulp is voor internationale studenten. Als ze niet vastzit aan een microfoon of verstrikt raakt in werk, vindt Mellow het leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden of te sporten en te reizen. Momenteel werkt ze ook aan haar nieuwe lied "Hard Times".


Social

Email: akamadhoneymail.com

Facebook: facebook.com/akamadhoney

Instagram: instagram.com/mellooow__

Soundcloud: Mellow

204 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.