• Lou Lou

Heropening: Life is better, togheter.


Open brief + Onze vuistregels in één oogopslag, voor jouw gezondheid en die van ons.


Ja, we zijn bang geweest de afgelopen twee maanden. Het dagelijkse leven stond plots volledig op zijn kop. Ineens moesten we noodzakelijk improviseren, creatief zijn en leren niet te panikeren.


We zijn fier op onze klanten, medewerkers en leveranciers die juist nu hun solidariteit royaal toonden: van wilde ideeën delen tot online shoppen via Facebook & Instagram, cadeaubonnen kopen… of een hart onder de riem steken via een klein berichtje of gesprekje. We kregen een mooi lesje in relativeren en “onze kop niet laten hangen”.

Het is een cliché - we weten het - maar in het leven moet je ontzettend blij zijn dat je gezond bent. Wat je ook deed, je dacht aan ons en het deed ons heel veel deugd.


We zijn er nog niet helemaal, maar met wat extra flexibiliteit, veerkracht en doorzettingsvermogen komen we er uiteindelijk ‘samen’ door.

Deze crisis doet ons meer dan ooit geloven dat het leven ‘all together’ veel mooier is.

Dat het leven meer betekenis heeft wanneer het samen geleefd en beleefd wordt. ‘Dicht’ bij elkaar.


Vanaf maandag 11 mei om 14u staan we weer een klein beetje ‘dichter’ bij elkaar. Nog niet helemaal zoals van ouds. Maar wel met de nodige fysieke afstand, onze gemeende oprechtheid, véél goesting om jullie te doen stralen en verbluffend veel service.

Onze missie blijft: mooi van binnen én mooi van buiten !


We zijn super content en hebben alles voorzien om jullie zo veilig mogelijk te laten kiezen en passen: op je gemak, met extra openingsuren én binnenkort een paar gloednieuwe shopmogelijkheden.


We kijken er enorm naar uit om jullie terug te zien !


Stefanie, Bert, Lynn & Yana

293 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.