• Lou Lou

Opendeurdagen, een feestje, 'Lekker Shoppen' en Late Nights !

Bijgewerkt: 13 mrt 2020

Sta jij na al die vlagen wind en regen ook niet te popelen om de nieuwe voorjaarsmode in te duiken?! We nodigen je dan ook graag uit op onze Open Dagen in Avelgem, Late Nights in beide winkels én een heus verjaardagsfeestje te Ronse.

OPEN DAGEN - LOU LOU - AVELGEM

Vrijdag 6 maart t.e.m. vrijdag 13 maart 2020


Tijdens dit opendeurweekend stellen al onze Belgische topmerken, inclusief de hippe internationale nieuwkomers, hun nieuwste collecties in primeur aan jou voor. Maak kennis met de opvallendste trends, modekleuren én hoe je ze naar hartenlust kan combineren.


LATE NIGHT - LOU LOU - AVELGEM

Donderdag 12 maart 2020 - tot 21u


Tijdens onze laatavondshopping kan je niet alleen naar hartenlust shoppen tot 21u,

ook je smaakpapillen zullen verwend worden met een hapje en een drankje. Een leuke avond met je vriendinnen of je partner is dus verzekerd!

FEEST ! 3 JAAR - LOU LOU - RONSE

Vrijdag 13 maart 2020 - tot 21u


Time flies when you’re having fun! Vrijdag 13 maart bestaat Lou Lou te Ronse 3 jaar, reden genoeg om een feestje te geven!


Wat gaat de tijd snel! Wat begon als een éénmalige pop-up, is uitgegroeid tot een conceptstore waar Yana en Bert vandaag voltijds het beste van zichzelf geven.


Super cliché natuurlijk, maar toen we Lou Lou Ronse ruim drie jaar geleden startten, hadden we echt nooit verwacht dat het zou kunnen uitgroeien tot het succesverhaal dat het nu is. Daarom willen wij jullie allen bedanken voor jullie (ver)trouw(en)!


Ruim 1000 dagen later is ons verhaal nog lang niet ten einde en maken we volop plannen om verder te groeien.

175 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.