• Lou Lou

Shoppingtimeeeee bij Lou Lou!

Een nieuw seizoen, dus er staat de komende tien dagen heel wat leuks op het programma

in onze winkels; van een "Late Night Special" tot een workshop stijl-en kleuradvies

en van een feestje met cadeautjes én een leuke extra korting.


Een overzichtje:
OPEN DAGEN / AVELGEM / 8 t.e.m. 17 maart


Graag nodigen we u vanaf vrijdag 8 maart t.e.m. zondag 17 maart uit om onze prachtige voorjaarscollecties te komen ontdekken. We verwennen jullie o.a. met een unieke Lou Lou omkeerbare tas* en 10% directe korting! Verwelkom de lente in je garderobe met lichte stofjes, vrolijke kleurtjes en leuke prints!


(* bij aankoop vanaf 100 euro - één tas per klant)


OPEN ZONDAGEN / AVELGEM / 10 & 17 maart


Op zondag 10 en 17 maart is de winkel open van 10u tot 12u30 en 14u tot 18u.


LATE NIGHT + KLEUR & STIJLADVIES / AVELGEM / do 14 maartOp donderdag 14 maart is de winkel in AVELGEM open tot 21u!

Zin in een gezellig avondje uit? Trommel dan al je vriendinnen op. Stefanie & Lynn ontvangen jullie met open armen voor een avondje vol fashion, food en fun. Die avond organiseren we een mini workshop kleuranaylyse met Monia:Twijfel je over je laatste kledingaankoop? Op zoek naar de ultieme communie outfit? Binnenkort naar een feestje en bang dat een kledingstuk je niet flatteert? Of wil je weten welke kleuren dit seizoen nu echt bij jou passen? Zet je alvast maar klaar voor de vele complimentjes!


Aan de hand van de kleur van je ogen, huidskleur en natuurlijke haarkleur bepaalt kleur-en stijlconsulente Monia je kleurkwaliteiten. Je ontdekt de verschillende kleur-en karaktertypes. We tonen welke kleuren bij jou passen, hoe jij erop reageert en wat ze over jou vertellen. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!


Inschrijven voor deze workshop is verplicht en kost je 10 euro, die 10 euro is tevens een

waardebon die enkel geldig is die avond.


> KLIK HIER om te reserveren <

OPEN DAGEN / RONSE / Feestweekend op 15,16 en 17 maart!
Lou Lou RONSE blaast twee kaarsjes uit! Omdat we dit niet zonder een feestje kunnen laten voorbijgaan, staat er van alles op het programma tijdens het weekend van 15, 16 en 17 maart 2019.


Voor elke klant voorzien we dat weekend een unieke Lou Lou strandtas (*) en krijgen jullie dubbele punten op de klantenkaart!


(* bij aankoop vanaf 100 euro - één tas per klant)


LATE NIGHT + FEEST / RONSE / vr 15 maart


Op vrijdag 15 maart organiseren we ons verjaardagsfeest met een Late Night Special: drankjes, gratis cadeautjes, muziek en fun! Kom & laat je verrassen! (Open tot 21u)


SMAKELIJK SHOPPEN / RONSE / za 16 en zo 17 maart


Op zaterdag 16 maart organiseren we i.s.m. met stad Ronse en de Unie Der Handelaren: ‘Smakelijk Shoppen’. Tussen 14 uur en 18 uur krijgen de klanten die in het stadscentrum winkelen een hapje en een drankje tijdens het shoppen. De Unie voorziet ook extra animatie en muziek in de winkelstraten. Er vallen dat weekend ook prijzen te winnen, want er is ook een tombola aan gekoppeld.


Op zondag 17 maart zijn de meeste winkels in Ronse open, ook wij bij Lou Lou Ronse!

Wij ook met een hapje en een drankje !

534 keer bekeken0 reacties

© 2021 by Lou Lou Fashion.